p-dille-se-rozohnil-na-adresu-ms-a-xboxu-360
Novinka P. Dille se rozohnil na adresu MS a Xboxu 360

P. Dille se rozohnil na adresu MS a Xboxu 360

sleepless.

sleepless.

13. 7. 2007 15:31 30
Reklama

Víceprezident PlayStation marketingu v Sony Peter Dille se ve stejném rozhovoru pro Gamasutru, v němž naznačil i brzké spuštění filmové download služby pro PS3 a PSP, pořádně opřel do společnosti Microsoft a konzole Xbox 360. A když říkáme, že se opřel, tak myslíme, že mu z úst vyloženě létaly plameny pořádného flamu.

„Nerad bych se hádal, ale mám problém s tím, když se mluví o tom, že má Microsoft dlouhý dojezd (to je období, kdy už je na trhu nová konzole, ale její producent stále podporuje tu předchozí), nebo je výdělečný, protože se jim nikdy nepovedlo ani jedno. Zaprvé, oni zatím v tomhle byznysu nevydělali ani pětník. No a za druhé, oni nikdy neměli dojezd (se svojí konzolí). Nikdy nebyli natolik úspěšní, aby měli dojezd. Oni uťali produkci Xboxu a já docela cítím s člověkem, který si Xbox koupil měsíc předtím než řekli (Microsoft), že s ním končí a jdou dál,“ rozohnil se pro Gamasutru Dille.

Ještě to však ani zdaleka nebylo všechno. To nejlepší mělo teprve přijít.

„Důvod, proč to beru tak osobně je ten, že jejich přístup je v přímém kontrastu s tím naším. Když mámě nějaký produkt spadající pod PlayStation brand, tak jej budeme podporovat 10 let a vydávat hry typu God of War II v sedmém roce životního cyklu. Vezměte si Xbox 360, který má rozporuplný design, některé modely mají pevný disk, jiné nemají, žádný z nich nemá Blu-ray a HD-DVD skončí v řádu několika měsíců. Tohle má být produkt na dalších 10 let? A mimochodem, vlastně to ani nefunguje. Opravdu to (Xbox 360) chtějí prodávat dalších 10 let a celých 10 let to opravovat? Prostě si nemyslím, že to je produkt co vydrží 10 let. Můžete se mnou nesouhlasit, oni se mnou mohou nesouhlasit, ale PS3 bych vůči tomu (Xbox 360) postavil kdykoli,“ zakončil svoji opravdu rozohněnou řeč Peter Dille.

Můžete s ním souhlasit, můžete s ním nesouhlasit, ale faktem je, že tentokrát vzal svůj proslov o konkurenci Dille trošku víc osobně než by se na člověka v jeho pozici slušelo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama