pozvanka-na-turnaj-v-bojovkach-cfgc2k7
Novinka Pozvánka na turnaj v bojovkách CFGC2k7

Pozvánka na turnaj v bojovkách CFGC2k7

sleepless.

sleepless.

13. 7. 2007 19:00
Reklama

Pokud vás berou bojovky, zejména tedy série Tekken, Virtua Fighter a Soul Calibur, tak budete chtít určitě využít nabídku pořadatelů každoročního českého bojovkářského šampionátu, který se bude letos na konci července konat v Praze. Ostatně nechme promluvit přímo organizátory, kteří vám na následujících řádcích prozradí, kdy a kde se přesně turnaj koná, co se tam bude hrát, jaký bude doprovodný program a hlavně, kde se registrovat. Tak jedem.

Český bojovkářský šampionát Czech Fighting Games Championship 2007, plánovaný od 26.7. do 29.7 v Praze, pokračuje v tradici každoročních letních bojovkových turnajů pořádaných v České republice.

Letošní ročník proběhne oproti minulým létům nikoli na počátku července, ale na jeho konci. Jiné je také místo konání. Namísto vesnice či maloměsta bylo tentokráte vybráno město Praha, kde se poslední turnaj konal v roce 2001. Ta nyní hostí turnaj ve své šesté městské části - ve spolupráci se ZŠ Petřiny – sever.

Poprvé se nejedná o samostatnou akci. CFGC2k7 se koná od 26.7. do 29.7. jako součást akce Anime Dance Víkend (dále jen ADV), kde mimo bojovek budete moci hrát i Singstar, Ultrastar, Dance Dance Revolution aj. Mimoherní program bude zaměřen na promítání anime, výstavy japonských figurek, katan, shurikenů, hraní LARP, deskových her a spoustu jiného. Generálním partnerem je MENSA, mezi další se řadí AnimeTV+ a SONY.

Samostatná místnost určena pro bojovky bude obrovská, stejně jako počet turnajů. Letos se bude hrát celkem sedm titulů. Na konzolích Sony Playstation 3 to bude Tekken 5: Dark Resurrection a Virtua Fighter 5, na Playstation 2 se bude jednat o Tekken 5, Soul Calibur 3 a letos snad naposledy Tekken Tag Tournament. České turnaje však dostávají o dimenzi navíc. Popravdě, spíše bych měl napsat „o dimenzi méně“, jelikož se jedná o 2D tituly – světově nejhranější bojovky Capcom vs. SNK 2 a Street Fighter 3: 3rd Strike.

Mimo turnaj se samozřejmě hrají přátelské zápasy ve všech hrách - podle zkušeností z minulých akcí si každý našel sobě rovného soupeře, zejména pak v titulech Tekken nebo Soul Calibur. Možné je hrát i přes noc. Samozřejmě kdykoli jsou k dispozici prostory tělocvičny, ve které je možno zdarma přespat. Doporučený je pochopitelně spacák a polštář.

Další informace a registrační formulář pro celou akci najdete na stránce http://tekken.zde.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama