ps3-starter-pack-2-hry-2-ovladace-stejna-cena
Novinka PS3 Starter Pack - 2 hry, 2 ovladače, stejná cena

PS3 Starter Pack - 2 hry, 2 ovladače, stejná cena

sleepless.

sleepless.

13. 7. 2007 07:00 3
Reklama

PS3 Starter Pack - 2 hry, 2 ovladače, stejná cena
i Zdroj: Hrej.cz
Zatímco pro severoameričany si společnost Sony nachystala a aktuálně už také zrealizovala slevu konzole PlayStation 3, tak pro Evropany si připravila PS3 Starter Pack. Co to je? PS3 Starter Pack je nové balení PlayStation 3, které kromě samotné konzole obsahuje 2 SIXAXIS ovladače a dvě hry. Nabídka her, které budou součástí Starter Packu se bude v jednotlivých evropských zemích lišit podle popularity. Ve většině zemí však bude Starter Pack obsahovat dva nejprodávanější PS3 tituly, tedy závodní titul MotorStorm a FPS Resistance: Fall of Men.

PlayStation 3 Starter Pack se v ČR začne prodávat 1. srpna za oficiální maloobchodní cenu 16 900 Kč, tedy za stejnou sumu, kterou nyní zaplatí zájemce za základní verzi PS3 s jedním ovladačem.

Pro ty zájemce o PS3, kteří si doposud konzoli koupit nestihli, je PS3 Starter Pack určitě hodně lákavá nabídka. Dokážeme si však představit, že hráči, kteří si už PS3 koupili, si teď huhlají něco nepříliš pozitivního na adresu Sony pod fousy a litují, že ty tři měsíce – které uplynuly od evropského launche PS3 - nepočkali. Zvlášť, když během nich žádná extra zajímavá PS3 hra nevyšla.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama