ps3-periferie-v-lipsku-a-calling-all-cars-na-psp
Novinka PS3 periferie v Lipsku a Calling All Cars na PSP?

PS3 periferie v Lipsku a Calling All Cars na PSP?

sleepless.

sleepless.

17. 7. 2007 07:22
Reklama

Ve všeobecném E3 zmatku, kdy informace proudí zprava i zleva, tak trochu zapadla jedna, nebo spíše dvě docela zajímavé informace, které ze svých úst vypustil během rozhovoru s britským GameSpotem šéf SCEE David Reeves.

Reeves v rozhovoru, který se kromě jiného týkal plánů Sony pro herní výstavu Games Convention v Lipsku, prozradil, že právě na Lipsko chystá Sny představení něčeho…a zřejmě to bude periférie.

Na otázku GameSpotu: „ Řekl jste, že na letošní výstavu v Lipsku plánujete něco speciální. Je něco, co byste nám o tom mohl říci“, Reeves nijak neodpověděl. Redaktoři GameSpotu se tedy nepřestali ptát: „Bude to něco softwarového? Download?“. Na to jen Reeves nesouhlasně pokýval hlavou. Pak přišla od GameSpotu otázka: „OK, takže to bude třeba nějaká periférie?“, na níž Reeves odpověděl: „Možná, možná to bude periferie“.

Periferií, které může Sony představit, je hned několik. Může to být prezentace Eye Toy kamerky, ale může to být konečně SIXAXIS s vibracemi. To se uvidí zhruba za měsíc.

No a ta druhá informace se týká PS3 titul Calling All Cars, který se dle náznaků od Reevese pravděpodobně objeví na PSP. A nepůjde jenom o Call All Cars ale podle všeho hned o několik titulů, které byly původně vydány na PlayStation Network.

GameSpot UK: Soustředí se tedy Sony na produkci nového obsahu a nových věcí softwarové povahy?

David Reeves: Doufám, že ano. Byly tu určité hry pro PSN, nechci je nazývat minihry, za nimiž stojí zkušené týmy, malá studia. No a ty hry byly docela úspěšné jako downloady a některé z těchto her se budeme snažit přepracovat na PSP, protože to jsou hry, které lidé (majitelé PSP) zatím neznají.

GameSpot UK: Můžete uvést příklad digitálně šířených her, o nichž hovoříte?

David Reeves: Calling All Cars.

Víc snad není třeba dodávat. Pokud si chcete rozhovor přečíst celý, tak ho najdete za tímto odkazem. Pro majitel PS3 a PSP z Evropy je to obzvlášť zajímavé čtení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama