phil-harrison-ma-delat-ps3-hry-co-lidi-rozplacou
Novinka Phil Harrison má dělat PS3 hry, co lidi rozpláčou

Phil Harrison má dělat PS3 hry, co lidi rozpláčou

sleepless.

sleepless.

23. 7. 2007 16:09 13
Reklama

Šéf Sony Computer Entertainment Europe David Reeves je v posledních dnech úplně všude. Jakoby někdo v Sony všechny žádosti o interview směřoval právě na Reevese. Ale co, proč bychom si měli ztěžovat, když má pan Reeves pořád co zajímavého říci. Tím samozřejmě nemyslíme neustálé tanečky ohledně toho, proč nebyla cena PS3 snížena i v Evropě, proč vlastně snížení ceny v USA není sníženi ceny, ale výprodej, co Sony oznámí na Games Convention a tak dále. Na tohle téma už se toho v posledních dnech napsalo vážně hodně a nás už to nebaví.

Proto nás v rozhovoru s D. Reevesem na polooficiálním Sony blogu Three Speech zaujalo něco jiného. Na otázku (mimochodem, na řadu přišla jako poslední), jaké další velké first-party hry kromě Killzone 2 se pro PS3 připravují, poskytl D. Reeves dlouho a zajímavou odpověď.

„Zatím nebyly oznámeny (ony velké first-party tituly), ale já vám nastíním, jak to u nás chodí. Každé čtvrtletí teď pořádáme něco, co se nezývá Gameshow, kde se na globální úrovni sejdeme, abychom se podívali co SCE Worldwide Studios chystá. Na každé takové slezině přitom nevidíme všechny hry, co se chystají, ale pokaždé přinejmenším pět až šest nových IP, které můžeme ohodnotit. No a já můžu s čistým svědomým jsvědomím říci, že šest a sedm takových her vyjde v průběhu dalších 18 měsíců, což je naprosto parádní. Některé z nich jsou také hodně emocionální, což je jeden z cílů, které jsme dali Philu Harrisonovi – vytvářet hry, které lidi rozpláčou,“ prozradil Reeves.

Bohužel už nestihl dodat, jestli je rozpláčou ve stylu – smrt Aerith – nebo jinak. Uvidíme. Každopádně, za citaci stojí ještě následující Reevesova věta: „Jen musíme chvilku počkat (na výše zmíněné hry) – přijdou kromě jiného i další God of War tituly“.

Nač se tedy mají vlastníci PS3 těšit více – na hry, které je rozpláčou, nebo na další God of War tituly? Odpovědět si musí sami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama