ps3-firmware-update-1-90-na-ceste-co-nabizi
Novinka PS3 firmware update 1.90 na cestě – co nabízí

PS3 firmware update 1.90 na cestě – co nabízí

sleepless.

sleepless.

23. 7. 2007 11:44
Reklama

Update - firmware v1.90 bude podle SCEE majitelům PS3 v Evropě k dispozici zítra. 

Kluci Japonský a holky samozřejmě taky, se dočkali PS3 firmware updatu v1.90, který přináší solidní várku nových prvků, o nichž se hovořilo už letos v květnu, tehdy však v souvislosti s fw updatem v2.20. V Sony to tedy evidentně zvládli o fous dříve. Co tedy konkrétně update přináší.

Za prvé to je možnost vysouvat disky z traye buď skrze novou volbu v menu, nebo prostřednictvím trojúhelníku. Dále je třeba zmínit možnost měnit si v XMB pozadí, která už je na PSP k dispozici od nepaměti a majitelé PS3 ji také zcela určitě uvítají. Poměrně užitečná je i možnost měnit nastavení upscalingu PS1 a PS2 her přímo ve hrách, takže už nebude nutné vyskakovat kvůli každé změně zpět do XMB.

Maniaci přes chat si užijí novou sadu emotikonů, ale i pohyblivých avatarů při audiovideo chatu. Pro pořádkumilovné hráče je určena možnost vlastního seřazení her v XMB, ale i možnost klasifikovat složky po svém. PS3 web prohlížeč se dočká nového nastavení bezpečnosti a možnosti přidávat bookmarky. Dále přibude nastavení CD outputu na 44.1/88.2/176.4kHz, možnost nastavení video outputu PS3 her při hraní a 24Hz output pro Blu-ray přes HDMI.

Update je zatím k dispozici pouze v Japonsku, ale dá se počítat s tím, že majitelům PS3 v Evropě a sev. Americe bude k dispozici v průběhu několika následujících dní - třeba už dneska, či zítra.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama