producent-z-pandemic-hovori-o-mercenaries-3
Novinka Producent z Pandemic hovoří o Mercenaries 3

Producent z Pandemic hovoří o Mercenaries 3

sleepless.

sleepless.

25. 7. 2007 15:58
Reklama

Na akční titul Mercenaries 2 si ještě nějaký ten měsíc počkáme, protože tvůrci  z týmu Pandemic nejsou ani zdaleka hotovi. Rozhodně to však neznamená, že by už teď nepřemýšleli o Mercenaries 3, potažmo o tom, co by ve třetím díle své akční ságy rádi zrealizovali.

Něco málo ze svých plánů, nebo spíše přání, odhalil producent Mercenaries 2 Jonathan Zamkoff v rozhovoru pro Eurogamer. „Zřejmě bychom se snažili přijít s hraním pod vodou – ponorky, potápěčské vybavení  a akce pod vodou. Podle mě by to bylo vážně super mít v Mercenaries ponorkovou akci. Něco jako nasednou na podvodní vozítko a přilepit pár náloží C4 na základy vrtné plošiny“, zasnil se Zamkoff.

Zamkoff se rovněž vyjádřil na téma demoverzí Mercenaries 2 pro Xbox Live Marketplace a PlayStation Network. Zatím není možné říci, jestli dema budou, či nebudou. Podle Zamkoffa se právě tahle otázka v současnosti řeší. Tvůrci by samozřejmě demoverzi připravit chtěli, ale v současnosti mají docela nabytý plán. No a na první místě je samozřejmě dokončení a vydání hry samotné. Tak uvidíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama