vyjde-vyrocni-metal-gear-kolekce-na-zapade
Novinka Vyjde výroční Metal Gear kolekce na západě?

Vyjde výroční Metal Gear kolekce na západě?

sleepless.

sleepless.

29. 7. 2007 20:23 1
Reklama

Obsahově naprosto úžasná kompilace Metal Gear 20th Anniversary Collection, kterou společnost Konami vydala v Japonsku u příležitosti 20. narozeniny Metal Gear série, se možná dočká svého vydání i na západě – přinejmenším v USA.

Pro Kotaku to naznačil víceprezident marketingu Konami US Michael Kraus, jenž připustil, že on a jeho lidi v současnosti jednají s prodejci, zdali jsou potenciálně ochotni Metal Gear 20th Anniversary Collection prodávat.

Vyjde výroční Metal Gear kolekce na západě?
i Zdroj: Hrej.cz

V Japonsku prodávaná kompilace Metal Gear 20th Anniversary Collection stojí 6250 jenů (52,7 dolarů) a obsahuje následující tituly a doplňky: Metal Gear, Metal Gear Solid, Metal Gear 2: Solid Snake, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, Metal Gear Solid 3: Snake Eater, Metal Gear Solid: Portable Ops, dokumentární DVD Metal Gear Saga a dokument o Metal Gear Solid 2.

Podle vyjádření Michaela Krause by přitom US verze kompilace Metal Gear 20th Anniversary Collection měla být obsahově velmi podobná japonské verzi. Z našeho evropského pohledu výše uvedené informace nejsou zas až tak skvělé, poněvadž Kraus o vydání v Evropě logicky nic neřekl – nikdo se ho na to nezeptal. Šance na vydání kompilace v Evropě se však po případném vydání v US rapidně zvýší. Tak držme pěsti, ať máme štěstí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama