blacksite-area-51-v-rijnu-wheelman-pristi-rok
Novinka BlackSite: Area 51 v říjnu, Wheelman příští rok

BlackSite: Area 51 v říjnu, Wheelman příští rok

sleepless.

sleepless.

2. 8. 2007 15:40
Reklama

V souvislosti se zveřejněním svých hospodářských výsledků za 2. kvartál aktuálního účetního roku vydala společnost Midway informace o termínech vydání několika svých očekávaných her.

Nejdříve se podíváme na akční titul Stranglehold, který by měl vyjít 7. září, což ovšem spol. Midway oficiálně nepotvrdila. Jisté je pouze to, že se na trhu nejdříve objeví v září PC a Xbox 360 verze hry a PS3 verze vyjde o pár týdnů později. V pohovoru s analytiky to prozradil CEO Midwaye David Rucker, podle něhož je vývojový proces PS3 verze Stranglehold trošku pozadu, konkrétně technologicky pozadu. Takže to bude něco jako problémy s framerate a podobně.

No a pak tu máme FPS BlackSite: Area 51, která měla dle informací z poloviny měsíce vyjít na PC, PS3 a Xboxu 360 už 14. září. Jak ovšem David Rucker prozradil analytikům, tak bylo vydání všech tří verzí hry posunuto o více než měsíc. V Evropě tedy BlackSite: Area 51 vyjde 26. října, zatímco Američané se hry dočkají až 5. listopadu.

Nakonec nám tu zbyl multiplatformový titul The Wheelman od Vind Riedlova týmu Tigon Studios, o němž nebylo hodně dlouho ani vidu ani slechu. Nicméně až do dneška platilo, že The Wheelman vyjde v průběhu posledních tří měsíců roku 2007. To už ovšem v této chvíli není pravda. Vydání hry bylo posunuto na první polovinu roku 2008.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama