vladni-zatah-na-producenty-prodejce-mod-cipu
Novinka Vládní zátah na producenty/prodejce mod čipů

Vládní zátah na producenty/prodejce mod čipů

sleepless.

sleepless.

2. 8. 2007 08:55 2
Reklama

Americký celní a přistěhovalecký úřad, který spadá pod Úřad národní bezpečnosti, uspořádal ve spolupráci s ESA (Entertainment Software Association) rozsáhlý zátah na producenty, prodejce a jistě také uživatele mod čipů pro konzole PS2, Xbox, Xbox 360 a Wii, které kromě jiného umožňují hraní neoriginálních her.

Celá akce dostala název Operation Tangled Web a k jejímu vyvrcholení v podobě velkého zátahu, došlo po roce vyšetřování, jež vedla kancelář ICE (U.S. Immigration and Customs Enforcement) v Clevelandu. Finální zátah, kterého se účastnili agenti z celkem 22 poboček ICE, proběhl naráz na 32 místech v 16 státech USA.

Cena při zátahu zabavených mod čipů, očipovaných konzolí a pirátských kopií her zveřejněna nebyla. Lidé, kteří byli při zátahu zajištěni se však bez ohledu na okolnosti mohou těšit buď na pobyt v chládku, nebo hodně tučné pokuty.

Jo jo, kde jsou ty doby, kdy se za podobné prohřešky rozdávalo maximálně pár hodin veřejných prací. Kdepak, takové tresty už jsou dnes určeny pouze vrahům a násilníkům, kteří pro společnost nepředstavují takovou hrozbu jako prodejci mod čipů…… Snad někoho napadlo, že řadě hráčů mod čipy neslouží k hraní pirátských kopií her, ale k hraní her z jiného regionu, což snad trestné není.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama