scea-vyvojari-sixaxis-s-vibracemi-nedostali
Novinka SCEA: Vývojáři SIXAXIS s vibracemi nedostali!

SCEA: Vývojáři SIXAXIS s vibracemi nedostali!

sleepless.

sleepless.

6. 8. 2007 12:48
Reklama

Zvěsti o tom, že Sony chystá na Games Convention v Lipsku představení nové verze PS3 ovladače SIXAXIS s vibracemi kolují éterem hodně dlouho a jejich intenzita zesílila poté, co Sony s novým gamepadem nevyrukovala na E3. Oficiálně však Sony pořád tvrdí, že v současné době SIXAXIS s vibracemi nechystá, což znovu zopakoval pro GamePro Dave Karraker z SCEA.

Karraker konkrétně reagoval na zprávy, podle nichž už některé vývojářské týmy obdržely prototypy SIXAXIS ovladače s vibracemi. K ničemu podobnému však zatím nedošlo.

„Zatímco jsme vibrace nepřidali a nemáme nic, co bychom v souvislosti s nimi chtěli v současnosti oznámit,“ prohlásil Karraker a pokračoval: „Čas od času však provedeme na ovladačích pro naše platformy mírné úpravy. Aktuálně jsme vývojářské komunitě rozeslali nové prototypy, které mají zvýšenou citlivost analogových páček a pohybového snímače uvnitř SIXAXISu. Není to však nový ovladač, ale jenom součást normálního vývoje a evoluce našich ovladačů“.

Zprávy o tom, že tedy někteří vývojáři dostali k dispozici nové SXIAXIS ovladače nejsou nepravdivé, právě naopak. Jen prostě neobsahují vibrace, tedy oficiálně ne. Bůhví co museli vývojáři Sony podepsat a jestli teď nemusí jen mlčky přihlížet jak je veřejnost krmena „mírně“ nepřesnými informacemi. To nic, jen že máme hrozně rádi šílené konspirační teorie…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama