jak-to-je-vlastne-s-ps3-starter-packem-v-eu
Novinka Jak to je vlastně s PS3 Starter Packem v EU?

Jak to je vlastně s PS3 Starter Packem v EU?

sleepless.

sleepless.

7. 8. 2007 14:46
Reklama

Co den, to trošku jiná informace o tom, jaké plány vlastně společnost Sony má s nedávno uvedeným PS3 Starter Packem. Nejdříve přišla z Austrálie informace o tom, že tamní prodej PS3 Starter Packu skončí 4 týdny po svém zahájení, čili na konci srpna. Mluvčí SCEE UK na tuto informaci reagoval tak, že jde pouze o australskou iniciativu a pro Evropu prý žádný termín, kdy by měl být prodej PS3 Starter Packu ukončen, neexistuje.

Dnes se však na veřejnost dostala informace o tom, že i v Evropě bude prodej PS3 Starter Packu omezen pouze na letní měsíce, což se jaksi tluče s ujištěním zástupce SCEE UK. Tohle info vyplavalo na povrch prostřednictvím emailů rozesílaných nespokojeným majitelům PS3, kteří se zahájením prodeje Starter Packu cítí poškozeni. Vadí jim hlavně to, že si koupili PS3 a krátce na to pak Sony zahájila prodej Starter Packu, čímž v podstatě přišli o dvě hry a jeden ovladač navíc zdarma.

Odpověď Sony na maily výše popsaného charakteru je následující: „Mrzí mě, že jste v souvislosti s uvedením PS3 Starter Packu nespokojený. Rád bych však využil této situace zdůraznil, že to (PS3 Starter Pack) je pouze letní promo akce, která bude v předem stanoveném termínu ukončena“.

Zástupce Sony na dotaz GamesIndustry.biz sice přiznal, že takové emaily byly vskutku rozesílány společností Sony, ale zároveň se jal tvrdohlavě trvat na oficiálním stanovisku, tedy že prodej PS3 Starter Packu bude v blízké budoucnosti v Evropě pokračovat. Vyvodit si z toho nelze nic jiného, než že je PS3 Starter Pack vskutku jenom letní akce, kterou Sony podle všeho ukončí oznámení snížení ceny nebo uvedením nového balíčku letos na Games Convention v Lipsku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama