sony-odskodnuje-za-medievil-a-spyro-2
Novinka Sony odškodňuje za MediEvil a Spyro 2

Sony odškodňuje za MediEvil a Spyro 2

sleepless.

sleepless.

10. 8. 2007 15:41
Reklama

Na začátku všeho byly problémy s PS1 tituly Spyro 2: Gateway to Glimmer, Crash Bandicoot 2 a MediEvil, které spol. Sony musela krátce po vydání na evropském PlayStation Storu stáhnout. Důvodem potíže technického charakteru, které v některých případech způsobovaly nefunkčnost výše zmíněných her na PS3 i na PSP.

V momentě, kdy byly hry z nabídky PS1 titulů na PSN staženy, se začali hráči ptát, co bude dál. Platí to hlavně pro jedince, kteří už si některou ze tří her zakoupili. Spol. Sony tehdy slíbila, že bude celou situaci operativně řešit a přitom bude přímo komunikovat s postiženými zákazníky.

Svůj slib Sony v tomto případě splnila, když dnes všem zainteresovaným zákazníkům rozeslala info mail, v němž jim slibuje vrácení peněz. V průběhu sedmi dní by všem hráčům, kteří si na PSN zakoupili tituly Spyro 2 a MediEvil, měly být do jejich virtuální peněženky na PSN vráceny peníze, k čemuž dojde hned po odstranění her ze seznamu zakoupených/stažených her. Proč se vrácení peněz netýká Crash Bandicoot 2, to netušíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama