naznaky-terminu-vydani-gran-turismo-5
Novinka Náznaky termínu vydání Gran Turismo 5

Náznaky termínu vydání Gran Turismo 5

sleepless.

sleepless.

13. 8. 2007 12:40 2
Reklama

Nějak se nám informace o Gran Turismo titulech začínají množit. Toho, že by se však měly přemnožit, se určitě nebojíme. Nejdříve jsme se dozvěděli, že Gran Turismo Mobile pro PSP vyjde ještě před Gran Turismo 5 pro PS3. K čemu nám však taková informace je, kdy neznáme konkrétní termín vydání GT5? No samozřejmě je nám úplně na nic. Situace však není zas tak beznadějná.

Už dříve totiž šéf Polyphony Digital Kazunori Yamauchi tvrdil, že by GT5 měla být hotová někdy v polovině roku 2008. Nyní Yamauchi tento záměr potvrdil pro magazín Famitsu, což zní docela nadějně. Ještě než si však začnete dělat naděje, že zhruba za rok do své PS3 GT5 narvete, tak byste si měli uvědomit několika docela zásadních věcí.

Za prvé, s termíny vydání Gran Turismo titulů byl vždycky problémy a GT5 určitě nebude výjimkou. Dá se čekat zpoždění a posouvání, možná i několikanásobné. Za druhé, hra nejdříve vyjde v Japonsku a v Evropě pak až o pár měsíců později, jako tomu bylo vždycky. Když tohle všechno vezmeme v potaz, tak se termín vydání GT5 nebezpečně vzdaluje až do teritoria se značkou 2009 a to není dobré.

Nicméně, letos na podzim by se fandové GT série měli dočkat vydání jakéhosi předvojového titulu Gran Turismo 5 Prologue. V Japonsku vyjde tento titul v říjnu a v Evropě i sev. Americe snad…no možná ještě před koncem roku, ale to jen když budeme všichni moc moc prosit. Tak šup můžete začít a když už budete v tom, neměli byste zapomenout na prosbičku, aby byl titul Gran Turismo 5 Prologue k dispozici zadarmo, byť tomu moc nevěříme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama