buzz-quiz-tv-kvizova-hra-miri-na-ps3
Novinka Buzz! Quiz TV - kvízová hra míří na PS3

Buzz! Quiz TV - kvízová hra míří na PS3

sleepless.

sleepless.

25. 8. 2007 17:48
Reklama

Pokud vás až do této chvíle nijak nevzrušovaly kvízové Buzz tituly pro konzoli PS2, tak vás zřejmě nebude vzrušovat ani ten další – nový pro PS3. Naopak, pokud vás předchozí Buzz hry zaujaly, tak se z toho nového možná…však vy moc dobře víte co. Vyjít by měl pod názvem Buzz! Quiz TV na PS3 příští rok v březnu a bude to vlastně několik titulů v jednom.

Buzz! Quiz TV nabídne pět virtuálních TV kanálů – filmový, hudební, televizní, sportovní a znalostní. V rámci těchto kanálů čeká na hráče 5000 otázek, přičemž v plánu je samozřejmě nabídka dalších otázek přes PSN v podobě tématických balíčků. Hráči své znalosti budou moci testovat z otázek z jednoho kanálu, nebo z mixu otázek ze všech kanálů. Moderátor celé soutěže bude mít samozřejmě nové hlášky a komentáře, no a chybět nebude ani prezentace v High Definition rozlišení.

Buzz! Quiz TV nabídne podporu online soutěžení s dalšími hráči a zajímavě zní i možnost psát své vlastní kvízy, kterými bude hráč testovat schopnosti členů rodiny i svým online kamarádů. Vlastnoručně stvořené kvízy bude navíc možné uploadovat pro použití široké online komunity. Zatím nevíme, jestli budu i pro Buzz! Quiz TV k dispozici speciální ovladač jako pro PS2 hry. Dá se však čekat, že ano. Určitě se to však dozvíme oficiálně do března příštího roku, kdy Buzz! Quiz TV vychází.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama