gt5-prologue-kompletne-zdarma-zatim
Novinka GT5 Prologue kompletně zdarma - zatím

GT5 Prologue kompletně zdarma - zatím

sleepless.

sleepless.

27. 8. 2007 06:36
Reklama

V průběhu Q&A, které jsme s šéfem Polyphony Digital Kazunori Yamauchim absolvovali na Games Convention, došla řeč i na peníze, respektive jestli je v plánu systém mikrotransakcí za nová vozidla a herní prvky pro Gran Turismo 5 Prologue. Dostalo se nám odpovědí, že plánované updaty pro GT5 Prologue budou mít povahu technologickou, čili že budou tvůrci postupně vydávat různá vylepšení týkající se AI, modelu poškození a tak dále. No a k těmto updatům prý budou přibalovat nová vozidla a snad i tratě. Každopádně tyto updaty prý budou zadarmo.

Pak je tu ovšem ještě otázka, jestli bude samotná hra – GT5 Prologue – nabízena za peníze jako GT4 Prologue, nebo bude zájemcům nabízena zadarmo třeba přes PSN. Pokud máme věřit článku na Gamespotu, tak bude GT5 Prologue distribuován zadarmo přes PSN, jak uvedl sám Yamauchi. Oficiální vyjádření Sony pro PSU už ovšem tak jednoznačné není. „Ano bude ke stažení zdarma na PSN. Přemýšlíme sice o zpoplatnění, ale pochybujeme, že k tomu dojde. Pro tuto chvíli je zadarmo.“

Zatím tedy můžeme počítat s tím, že bude GT5 Prologue k dispozici zcela zadarmo, jak samotná hra, tak pozdější updaty. Situace se však může velmi rychle změnit, jak už se ukázalo v předchozích měsících. Určitě si vzpomínáte na velké plány s Gran Turismo HD, které nakonec tak nějak vyčpěly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama