konzolove-prodeje-v-jpn-wii-vs-ps3-3-1
Novinka Konzolové prodeje v JPN - Wii vs PS3 = 3:1

Konzolové prodeje v JPN - Wii vs PS3 = 3:1

sleepless.

sleepless.

4. 9. 2007 08:11 1
Reklama

Co se to děje, další změna situace? Zřejmě to bude jen dočasné. Konzole Wii se v průběhu srpna prodávala vůči konzoli PlayStation 3 jenom v poměru 3:1. Použití slova jenom je v tomto případě na místě, poněvadž v červenci byl poměr prodejů obou konzolí 4:1 ve prospěch Wii a v červnu to bylo dokonce 7:1. Nejmenší rozdíl v prodejnosti Wii a PS3 panoval letos v březnu, kdy to bylo 2:1 ve prospěch konzole od Nintenda.

Že by tedy PS3 začala konečně doma v Japonsku nabírat dech? To bychom si tedy s určitostí tvrdit nedovolili. Je třeba počítat s tím, že musí Nintendo ještě pořád rozdělovat veškerou svoji Wii produkci mezi tři velké světové trhy a když tedy dojde k poklesu prodejnosti Wii doma v Japonsku, tak je to obvykle způsobeno alokováním větší části dodávky na jiný než Japonský trh.

Proto je v podstatě nemožné odhadnout, jak se bude situace vyvíjet v dalších měsících. Každopádně za srpen, tedy za jeho větší část se podařilo v Japonsku prodat celkem 245 653 kusů konzolí Wii, 85 541 kusů konzole PS3 a 11 280 kusů konzole Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama