novy-obsah-pro-motorstorm-za-dvermi
Novinka Nový obsah pro MotorStorm za dveřmi

Nový obsah pro MotorStorm za dveřmi

sleepless.

sleepless.

4. 9. 2007 10:15
Reklama

Jak majitelé PS3 dobře ví, tak k obsahovým updatům na evropské verzi PSN dochází pravidelně každý čtvrtek. Někdy se hráči dočkají jenom videoukázek, někdy jim před nosem přistane demo nebo nedej bože nový obsah. Copak si pro ně asi spol. Sony připravila na tento čtvrtek 6. září? Na otázku odpověděly informace z polooficiálního blogu Three Speech.

Ve čtvrtek 6. 9. bude na PSN k dispozici už v březnu slibená trať Coyote Revenge pro závodní titul MotorStorm. Zatím však nevíme, jestli bude trať majitelům hry k dispozici zadarmo nebo za těžce vydřené peníze. Každopádně, abyste se moc netěšili, tak Coyote Revenge není zbrusu nová trať. Jde vlastně o jednu ze základních osmi tratí, kterou však budete jezdit v opačném směru. Trať bude oproti své původní verzi upravena i vzhledově, kdy nabídne novou zatáčku na samotném začátku, obrovskou kostru kojota uprostřed, pár horkovzdušných balónů na pozadí a také několik karavanů přímo na trati.

No a vedle MotorStorm tratě se ve čtvrtek objeví na PSN i další Heavenly Sword videa, konkrétně čtvrté making a čtvrté anime video. Škoda, že už si zájemci mohou obě dvě videa stáhnout kdekoli na webu včetně Hrej.cz. Trailer na Lair asi taky nic extra nepřinese.

Vraťme se však ještě k MotorStormu, protože si pro majitele této hry připravili tvůrci z Evolution Studios nejenom trať Coyote Revenge, ale i dvě sady nových vozidel. Na PSN by se měly objevit postupně během září, když první balík s novými stroji vyjde na PSN 13. 9. a ten druhý pak 27. 9.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama