motorstorm-patch-2-0-info-o-placenem-obsahu
Novinka MotorStorm patch 2.0, info o placeném obsahu

MotorStorm patch 2.0, info o placeném obsahu

sleepless.

sleepless.

5. 9. 2007 07:59
Reklama

Ještě než se majitelé závodního titulu MortorStorm dočkají zítra, čili ve čtvrtek 6. září, nového obsahu na PS Store, tak by si měli stáhnout nový patch v2.0. Patch totiž hru takříkajíc připravuje na přísun nového obsahu v podobě balíčku, jež bude na 99% zpoplatněný a kromě tratě Coyote Revenge nabídne ještě 2 nové dopravní prostředky, nové vstupenky pro závodění a hlavně nový multiplayer mód Eliminator. Cenu Coyote Revenge obsahového balíčku bohužel zatím neznáme. Naštěstí tomu je přesně naopak v případě výše zmíněného MotorStorm patche v2.0. O jeho obsahu toto díky postu komunitního manažera na PlayStation fóru víme více než dost.

Patch v2.0 přináší další úpravu-vylepšení statistik, odstraňuje exploity na tratích Grizzly a Raingod Mesa, odstraňuje potíže s používáním headsetu pro online multiplayer, přináší barevné označení hráčů v online lobby pro snadnější rozlišení a upravuje výběr vozů – hráči je primárně nabídnuto vozidlo, s nímž v dané třídě závodil naposledy.

Jinak patch obsahuje spoustu dalších drobných vylepšení, o nichž už se tvůrci nezmiňují. Prvotní informace hráčů, kteří si patch v2.0 stáhli však nejsou moc příznivé. Exploity na tratích Grizzly a Raingod Mesa prý byly odstraněny, ale zároveň s tím se zhoršila animace při boostování, s čímž byl na obou tratích problém už před vydáním patche. Teď se to však zcela evidentně ještě o fous zhoršilo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama