hlavni-pr-scea-d-karraker-po-roce-odchazi
Novinka Hlavní PR SCEA - D. Karraker po roce odchází

Hlavní PR SCEA - D. Karraker po roce odchází

sleepless.

sleepless.

6. 9. 2007 08:09
Reklama

6. září 2006 Sony Computer Entertainment America oznámila, že konečně našla vhodného kandidáta na post šéfa komunikace (prostě hlavní PR člověk), který byl prázdný už od července, kdy SCEA opustila Molly Smithová. Šéfem komunikace v SCEA se stal Dave Karraker, který dříve působil jako šéf firemní komunikace ve spol. Allied Domecq Spirits and Wine (produkuje alkohol).

5. září 2007 společnost SCEA oznámila, že ji Dave Karraker opouští, aby vedl PR pro firmu Skyy Spirits. Karraker končí v SCEA na konci září a ve Skyy nastupuje hned o října, aby zde vedl firemní komunikaci s obchodními partnery i veřejností. Rozhodnutí opustit SCEA prý pro Karrakera nebylo jednoduché, ale to už je taková povinná fráze, bez níž se neobejde žádné oznámení o odchodu či přechodu.

„Opravdu jsem si mé působení v SCEA užíval a myslím, že je společnost a její pobočky nasměrována tak, aby ji teď čekaly skvělé svátky a hodně světlá budoucnost. Těším se na to, že budu další rozvoj herního průmyslu sledovat z pozice hráče a ne mluvčího,“ rozloučil se Karraker, aby se vrátil ke svému milovanému alkoholu (Skyy je firma produkující alkohol). Holt stará láska nerezaví, zvlášť, kdy si na ní člověk vypěstuje závislost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama