ps3-starter-pack-s-heavenly-sword-pro-frantiky
Novinka PS3 Starter Pack s Heavenly Sword pro Frantíky

PS3 Starter Pack s Heavenly Sword pro Frantíky

sleepless.

sleepless.

6. 9. 2007 11:04
Reklama

Další fáma se nakonec ukázala být pravdivá. To je důvod k radosti, byť je v podstatě pravdivá pouze částečně. Vzpomínáte si na to, jak jsem včera psali o možnosti, že se hráči v Evropě dočkají už brzy nového PS3 Starter Packu s dvojicí ovladačů a tituly Heavenly Sword a Formula One: Championship Edition?

No tak krátce poté, co se po webu info o Star Pecku rozšířilo společně s obrázkem krabice, společnost Sony vzdala zatloukání a přiznala se. Opravdu má v plánu uvést na trh druhý PS3 Starter Pack, ale hry Heavenly Sword a Formula One: Championship Edition v něm najdou pouze Frantíci. Přesně tak, v den, kdy se ve Francii začne prodávat Heavenly Sword, se na pultech  obchodů objeví i nový Starter Pack, který bude vedle F1 obsahovat i vysokorozpočtové dílko o týmu Ninja Theory.

Hráči ve zbytku Evropy však nemusí být smutní. Také se už velmi brzy dočkají nového Starter Packu. Jen zatím není jisté, jaké hry v něm najdou. To se bude zřejmě stanovovat na základě specifik každého z evropských trhů. Příklad za všechny – když někdo v českém Sony nazná, že tu hráči o akční tituly nestojí, tak bude v ČR verzi druhého Starter packu třeba F1: Championship Edition a k tomu ještě jedna jiná závodní hra, třebas opět MotorStorm. Jakmile se nějakým způsobem dozvíme, kdy by se třeba mohl druhý Starter Pack objevit v ČR a jaké bude obsahovat hry, tak vám to samosebou dáme hned vědět. Zatím by měl být ještě pořád k dispozici Starter Pack první, jež obsahuje tituly MotorStorm a Resistance: Fall of Man.

Je však pravda, že se jednotlivé verze chystaného druhé Starter Packu budou lišit pouze v obsažených hrách. Jinak totiž nabídnou všechny to samé, čili:

- konzoli PS3 s 60GB pevným diskem
- 2 SIXAXIS ovladače
- 2 hry

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama