ps3-verze-alone-in-the-dark-bez-zpozdeni
Novinka PS3 verze Alone in the Dark bez zpoždění!

PS3 verze Alone in the Dark bez zpoždění!

sleepless.

sleepless.

6. 9. 2007 14:42
Reklama

Update 6. 9. - Pravá ruka neví, co dělá ruka levá. Tak to v těchto dnech zřejmě chodí v Atari. Nejdříve totiž mluvčí Atari Eurogameru prozradil, že Alone in the Dark: Near Death Investigation vyjde nejdříve na PC a Xbox 360, no a PS3 verze že se na trhu objeví s menším zpožděním.

Sotva se však stačili majitelé Xboxu 360 PS3 pohádat a vynadat si do fanboyů, tak Atari přichází s opravou. Opět pro Eurogamer se zástupce Atari vyjádřil v tom smyslu, že PS3 verze Alone in the Dark: Near Death Investigation vyjde společně s PC a Xbox 360 verzemi. Tak a fanboyové se mohou hádat znovu - jaká ztráta času.

Ujištění, že všechny tři verze hry vyjdou zároveň, je však v tuto chvíli úplně zbytečné, poněvadž stejně nevíme, kdy vlastně hra vyjde. Jediné, čím se Atari ohání, je předpokládané vydání do konce fiskálního roku 2008, který pro Atari končí v březnu 2008. Znamená to, že může nová Alone in the Dark hra vyjít kdykoli mezi zítřejškem a 31. březnem 2008.
  

Původní zpráva 5. 9. - Zatímco Xbox 360 a PC verze chystaného akčního hororu Alone in the Dark: Near Death Investigation vyjdou určitě do března 2008 (klidně to však může být ještě letos), tak PS3 verze bude mít zpoždění. Eurogameru to prozradila přímo společnost Atari, aniž by však blíže specifikovala proč bude mít PS3 verze zpoždění. Možná to bude tím, že vývoj hry pro PS3 začal později než pro PC a Xbox 360.

Ono je ostatně okolo Alone in the Dark: Near Death Investigation vůbec spousta nejasností. Nejistým termínem vydání všech verzí počínaje a zmatky okolo toho, na kterých platformách hra vlastně vyjde, konče. Oficiálně se totiž Atari pořád tváří, že má hra vyjít pouze na PS3, PC a Xboxu 360. Polooficiálně se však hra připravuje i pro PSP, PS2, DS a Wii. No hlavně že víme, že se bude nový Alone in the Dark titul odehrávat v Central parku v New Yorku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama