co-noveho-na-psn-a-xbox-live-marketplace
Novinka Co nového na PSN a Xbox Live Marketplace

Co nového na PSN a Xbox Live Marketplace

sleepless.

sleepless.

14. 9. 2007 16:38
Reklama

Majitelé konzolí PlayStation 3 a Xbox 360 se předevčírem, včera a dnes dočkali haldy nového obsahu, od demoverzí, přes videa až po PSN hry. Abychom to nezdržovali, tak to vezmeme velmi stručně.

Na EU verzi PSN najdou hráči nově (to znamená za poslední dva-tři dny) dema titulů FIFA 08 (nejdelší čas jsme stejně strávili mimo hru samotnou při blbnutí s Ronaldinem a gólmanem), NHL 08, NBA Live 08, Tony Hawk‘s Proving Ground a Harry Potter a Fénixův řád. No a dále pak balíčky s jednotlivými vozy pro MotorStorm i weapon pack pro Ninja Gaiden Sigma. Zmínit je třeba videa z Heavenly Sword a LocoRoco pro PS3. US verze PSN navíc nabízí nové mini-hry PixelJunk Racers (7 dolarlů) a High Stakes on the Vegas Strip: Poker Edition (10 dolarů).

Na Xbox Live Marketplace najdou majitelé konzole od MS už zmiňované demo FIFA 08, demo Tony Hawk‘s Proving Ground s teaserem na pokračování akčního titulu GUN: Magruder's Ghost (buď je to vtip nebo zajímavý teaser), nově pak 1.37 GB velké multiplayer demo závodního titulu Juiced 2 (podporuje online MP pro 8 hráčů) a demo komiksově vyhlížející akce Spider-Man: Friend or Foe.

Posledně jmenované demo je velké cca 440 MB a staví hráče do role Spider-mana, který může v kooperaci s Venomem či Zeleným goblinem pořádně vyprášit kožich všem zloduchům na střechách domů tokijského levelu a nakonec dát pořádnou nakládačku Dr. Octopusovi v jeho laboratoři. Pokud se vám v této bitvě zadaří a Dr Ock nakonec padne k zemi (komiksově bez krve) mrtev, tak vás čeká odměna v podobě cheat kódu, který vám pak v plné hře poslouží k odemknutí tajného pomocníka a společníka. Kdopak to asi může být? Těžko říct, počkejte si až hra 12. října vyjde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama