gt5-prologue-bude-zadarmo-nebo-ne
Novinka GT5 Prologue - bude zadarmo, nebo ne?

GT5 Prologue - bude zadarmo, nebo ne?

sleepless.

sleepless.

14. 9. 2007 09:15
Reklama

Znovu se ukazuje, že věřit jakýmkoli informacím o Gran Turismo hrách rozhodně nemá cenu. Je přitom jedno jestli jde o informaci o termínu vydání, ceně a herních prvcích. Dokud daný GT titul nevyjde, tak není nikdy nic jisté. Zmatky okolo  Gran Turismo 5 Prologue jsou toho krásným příkladem.

V průběhu Games Convention vyšly z úst tvůrců samotných, ale i od Sony informace o tom, že bude Gran Turismo 5 Prologue kompletně zdarma (přinejmenším digitální verze šířená přes PSN) a hra že prý vyjde 26. října. Nic z toho už však v této chvíli neplatí.

Výše uvedený termín vydání byl zpochybněn krátce po skončení Games Convention a v této chvíli není vůbec jasné, jestli vyjde GT5 Prologue v říjnu, v listopadu, v prosinci nebo až příští rok.

No a stejné to je i s cenou hry. Na nizozemské sajtě FOK!games se totiž před pár dny objevilo info o tom, že podle Sony GT5 Prologue určitě nebude zadarmo. Blu-ray verze hry/dema by prý měla stát celých 45 Euro, což je cena dosti přestřelená. Cena PSN verze GT5 Prologue prý podle Sony nebyla určena, ale je jisté, že hra k dispozici zdarma nebude.

Na zprávy z FOK!games pak navázalo info z Eurogameru, podle něhož se spol. Sony zatím nerozhodla, kolik bude za GT5 Prologue vyžadovat. Platí to pro PSN i Blu-ray verzi. Takže to sami vidíte, jasný není ani termín vydání ani cena. Přitom ještě před pár dny to vypadalo úplně jinak. Jakékoli informace o GT5 Prologue, ať už oficiální či neoficiální, tedy i do budoucna berte s rezervou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama