ctvrty-project-zero-titul-delaji-pro-wii-tvurci-killer7
Novinka Čtvrtý Project Zero titul dělají pro Wii tvůrci Killer7

Čtvrtý Project Zero titul dělají pro Wii tvůrci Killer7

sleepless.

sleepless.

1. 10. 2007 07:17
Reklama

Rebelující punkoví vývojáři z japonského týmu Grasshopper Manufacture, kteří mají na kontě šílenost Killer 7, v současné době dokončují moc zajímavou akční ujeťárnu No More Heroes pro Wii a pomaloučku polehoučku už se chystají na vývoj dalšího titulu, které budou ve skutečnosti přinejmenším 2. Ten jeden bude pro Xbox 360 (jak sám Goichi Suda potvrdil během TGS) a druhý zas podle všeho pro Wii.

Vzpomínáte si na parádní a zcela nepochopitelně a neprávem přehlíženou hororovou sérii Fatal Frame/Project Zero od Tecma? Poslední třetí díl vyšel pod názvem Project Zero 3: Tormented na PS2 v únoru minulého roku a navzdory velmi pozitivním recenzím dopadl stejně jako díly předchozí. To znamená, že to nebyl komerční propadák, ale žádný kasovní trhák také ne. Každopádně, společnost Tecmo odmítla celou sérii zakopat kilometr pod povrch zemský a dělat, že neexistuje, jak by to většina jiných vydavatelských společností udělala hned po díle prvním. Naopak, hodlá jí dát přinejmenším ještě jednu šanci a právě v tom do hry vstupují tvůrci z Grasshopper Manufacture.

Jak totiž vyšlo najevo v průběhu Tokyo Game Show, tak Grasshopper Manufacture připravují pro Tecmo čtvrtý Fatal Frame/Project Zero titul, tentokrát však pro konzoli Wii. Neznamená to samozřejmě, že hra nevyjde i na jiných platformách (producent Project Zero 3 v roce 2005 doslova volal po výkonnějších konzolích, kde by mohl svoje ideje realizovat naplno), ale prozatím byla napůl potvrzena pouze verze pro Wii.

Detaily o hře samozřejmě v této chvíli ještě známy nejsou. Potvrzení vývoje Fatal Frame/Project Zero 4 totiž přišlo tak nějak mimo řeč a není to tedy oficiální. Nicméně, dá se čekat, že koncept chystaného čtvrtého dílu bude stejný, jako ve třech dílech předešlých. Čeká nás tedy setsakramentsky děsivé focení duchů s pomocí fotoaparátu, který v celé sérii nahrazuje zbraň. Chybět by neměly ani utrápené postavy, duchy obehnané staré domy a barabizny, no a hlavně spousta napětí a pár mozek lámajícíh hádanek. Bez nich se neobejde žádný survival i nesurvival horor. Jakmile se dozvíme něco nového, tak dáme vědět. Ale to už je vám asi jasné, protože tuhle unylou frázi vkládáme do každé novinky o čerstvě oznamené hře. Hrůzo, ó hrůzo!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama