mozny-novy-model-ps3-se-pere-o-pozornost
Novinka Možný nový model PS3 se pere o pozornost

Možný nový model PS3 se pere o pozornost

sleepless.

sleepless.

1. 10. 2007 09:11 1
Reklama

Tak abychom si to hned na začátek pěkně všechno zrekapitulovali. Nejdříve nebylo nic, tedy žádné oznámení o snížení ceny konzole PlayStation 3, jež mnozí vyhlíželi v průběhu Tokyo Game Show. Až pak bylo něco, konkrétně žádost společnosti Sony o registraci nového modelu konzole PlayStation 3 u americké komise FCC s označením CECHG01. Tento model má údajně - po prozkoumání lidmi ze sajty DailyTech – obsahovat jen dva USB porty místo čtyř a nemá obsahovat čtečku karet.

To naznačuje, že by se mohlo jednat o spekulovaný nový model PS3 s 40GB pevným diskem a cenou 399.99 dolarů/299 Liber, který by pro Sony měla podle informace ze Sky News vyrábět tchajwanská společnost FoxConn. V tomto se však dokumenty pro FCC a spekulace neshodují, protože v dokumentech pro FCC je uvedeno, že nový model CECHG01 má pro Sony vyrábět pobočka čínské společnosti AusTek, jež má v současnosti na starosti produkci 80GB modelu PS3 pro severoamerický trh.

Možný nový model PS3 se pere o pozornost
i Zdroj: Hrej.cz

Společnost Sony zareagovala podle očekávání, když nijak nekomentovala spekulace o 40GB modelu PS3 ani dokumenty pro FCC, což je samo o sobě hodně podezřelé a značí to, že na spekulacích něco pravdy bude. Potvrzuje to leták na webu bluraysavings.com, kde je mezi nabídkou Blu-ray přehrávačů (které si musí člověk do 31. ledna 2008 koupit (aby se kvalifikoval pro možnost získat zdarma 5 Blu-ray filmů) uveden i PS3 model CECHG01, kterého se týkala právě dokumentace pro FCC. Nic to samozřejmě nedokazuje, ale náznak je to dle našeho mínění docela solidní. Dá se tedy očekávat, že možná už brzy o novém modelu PS3, který bude levnější, s menším HDD a osekaný o některé funkce, uslyšíme přímo od Sony. Třeba to bude takové malé předvánoční překvapení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama