commando-3-a-dalsi-novinky-od-capcomu
Novinka Commando 3 a další novinky od Capcomu

Commando 3 a další novinky od Capcomu

Ondřej Novotný

Ondřej Novotný

20. 10. 2007 10:22
Reklama

Gamer's Day pořádaný společností Capcom v Londýně přináší spoustu zajímavých novinek (ale i trailerů, viz naše sekce videí), o které vás samozřejmě nemůžeme připravit. Již dříve jsme zde probírali představení Street Fightera 4, Bionic Commanda a Dark Voidu, ale to ještě zdaleka není všechno. Capcom už totiž dříve avizoval, že se chce stát významným hráčem na poli digitální distribuce, což opět potvrdil viceprezident pro marketing Nique Fajors: "V ostatních sférách zábavního průmyslu jsou nabízené produkty mnohem úspěšnější, když jsou distribuovány digitálně." Proto významnou část z Gamer's Day věnoval Capcom také prezentaci titulů, jež budou nabízeny touto formou distribuce.

Jako první Fajors připomenul brzké vydání Puzzle Fighter II Turbo HD Remix v Evropě (v Americe už je nějakou dobu venku), které jako bonus přinese podporu headsetu. Dále přišla na řadu arkádová akce Rocketmen: Axis of Evil, jež vyjde na konci roku 2007 na Xbox Live a PlayStation Network. Malé zklamání vyvolalo oznámení zpoždění Street Fighter II Turbo HD Remix, který nevyjde oproti původním předpokladům už letos, ale až v 1. čtvrtletí roku 2008.

Oznámen byl i jeden titul zcela nový, a to arkádová akce Commando 3, jež spatří světlo světa v prosinci tohoto roku na PSN a Xbox Live. Prodávat se bude za cenu 800 XBLA bodů, respektive 9.99 dolarů na PSN a slibuje čtyři různé druhy vojáků a podporu až tří lidí hrajících najednou online nebo na jedné konzoli. Stejně jako v případě předchozího jmenovaného titulu má i Commando 3 na svědomí firma Backbone Entertainment. Jako poslední pak přišel na řadu Talisman, počin postavený na základech deskové hry od Games Workshop, který vyjde v dubnu 2008. Do budoucna jeho tvůrci slibují vydání různých stažitelných přídavků, jež nabídnou updaty postav, karet a dokonce i nová alternativní zakončení! Inu, máme se rozhodně na co těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama