vader-hratelnou-postavou-ve-force-unleashed
Novinka Vader hratelnou postavou ve Force Unleashed

Vader hratelnou postavou ve Force Unleashed

sleepless.

sleepless.

9. 4. 2008 15:35
Reklama

Hvězdných Válek není nikdy dost a v jakékoli podobě. Tak by vám to alespoň řekl skoro každý zapálený Star Wars fanda. Nezaujatý pozorovatel by možná namítl, že bez některých SW produktů by se klidně obešel a my bychom se pod to podepsali. Jenže ve světle nedávno odhalené informace na podobné přemítání není čas.

Co ve zkratce víme o Star Wars: Force Unleashed. Hra bude používat relativně nové technologie pro chování nepřátel a také pro nesmírně interaktivní prostředí. V roli tajemného učně Dartha Vadera budete s použitím arsenálu vyloženě mocných sil (proto Force Unleashed) hledat zbývající rytíře Jedi a jednoho po druhém likvidovat. Z toho plyne, že je hra příběhově zasazena mezi Episode III a IV a určitě jí nebude chybět nějaký ten šílený zvratík a odhaleníčko.

Co jsme však až donedávna nevěděli je fakt, že se do botek zmíněného učně pana Vadera nepostavíte hned od začátku. Jak v tomto videu na GameTrailers oznámil vedoucí projektu Haden Blackman, úplně první část hry strávíte v hazuce Dartha Vadera (minimálně to platí pro konzolové verze) a budete s použitím všech jeho známých schopností (samozřejmě i škrcení/dušení) svého vyvoleného učně teprve hledat. Dojde k tomu na planetě Kashyyk, na to jsme málem zapomněli. Tak moc nás tohle oznámení rozhodilo a vyvedlo z míry. Zcela vysíleni nadšením dodáváme, že všechny verze hry vyjdou letos v září a zároveň připomínáme, že stojí za to omrknout sedmiminutové video ze včerejška, kde jsou všechny verze hry podrobně představeny kus po kusu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama