legendarni-soul-calibur-vyjde-v-lete-na-xbla
Novinka Legendární Soul Calibur vyjde v létě na XBLA

Legendární Soul Calibur vyjde v létě na XBLA

sleepless.

sleepless.

19. 4. 2008 14:37 16
Reklama

Bojovky se v posledních letech zcela zjevně stáhly z postu pro nejoblíbenější a neprodávanější konzolové hry, ale ke cti jim slouží, že se ještě pořád drží relativně nad vodou. Nové díly v sériích Tekken, Soul Calibur, Street Fighter, Dead or Alive, Mortal Kombat a dalších pořád vznikají a vznikat budou, čemuž zdatně sekunduje vydávání starší dílů v uvedených sériích pro XBLA a PSN.

Jako poslední se této pocty, pokud tedy oživování starých klasik za poctu považujete, se dočká právě značka Soul Calibur/Blade/Edge, jejíž druhý díl – označovaný často za nejlepší bojovku všech dob - se v průběhu léta objeví na Xbox Live Arcade. Jak společnost Namco na dotaz Shacknews odvětila, půjde o port Dreamcastovské verze hry, která oproti původní arkádové verzi nabídla řadu nových prvků včetně nových postav, bojových lokací, kampaňového i turnajového módu a dalších.

XBLA verze Soul Calibur nabídne jako obvykle vylepšenou grafiku i zvuky, doufejme, že stejnou hratelnost a úplnou novinkou bude podpora online i offline multiplayeru, nemluvě o oficiálních žebříčcích. Pokud tedy hry na XBLA moc často nenakupujete, už se chystejte, že se to letos v létě změní. Soul Calibur vás donutí, tedy za předpokladu, že vám v krvi koluje alespoň kapka bojovkářské krve.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama