90ti-minutove-animacky-v-mgs4-nesmysl
Novinka 90ti minutové animačky v MGS4? Nesmysl!

90ti minutové animačky v MGS4? Nesmysl!

sleepless.

sleepless.

5. 6. 2008 14:50 31
Reklama

Tohle snad ani není informace užitečná pro vás, čili pro hráče, protože ti co o koupi Metal Gear Solid 4 vážně přemýšlí, jsou na to určitě připravení. Jde spíš o doklad toho, že je v dnešní době velmi těžké někomu a něčemu skálopevně věřit, a že to platí o herních magazínech, webzinech, webech, zkrátka všech součástkách videoherní mediální scény. A samozřejmě i o vývojářích, vydavatelských společnostech a každé druhé senilní babičce.

A oč vlastně jde? O délku těch nejdelších nehratelných sekvencí, čili filmečků v Metal Gear Solid 4. Jak už je výše řečeno, fandové jsou na dlouhatánské scény připraveni a pokud jsou na tom stejně jako my, tak se na ně zřejmě i těší. Nicméně někomu mohou dlouhé enginové filmečky vadit, a tak jejich délku v MGS4 řada magazínu kritizovala. Kupříkladu magazín PlayStation World uvedl, že některé animačky v MGS4 mají skoro 90 minut. Na to se ozvali lidé z GamePro, podle nichž je tento údaj značně přestřelený. Přesnou informaci o délce však nedodali, možná nechtěli porušit embargo, jež bylo na novináře ze strany Konami uvrženo, a které jakékoli zmínky o dlouhých animačkách ve hře zakazovalo.

Situaci se pokusila rozseknout redakce Kotaku, která se na přímý dotaz dozvěděla od asistenta produkce MGS4 Ryana Paytona následující: „Vážně mě překvapuje, že už dávno někdo tuhle spekulaci neuvedl na pravou míru. V MGS4 nejsou žádné 90 minutové animačky. Konec je dlouhý, ale 90 minut je hodně velké přehánění“. Payton si pak ještě pro sebe vzdychl: „A to jsem měl za to, že mají hráči rádi dlouhé konce!“. Nemá cenu cokoli dodávat, snad jen, že opravdu všichni hráči dlouhé konce rádi nemají, je to spíše půl na půl.

Otázka však zní: komu v téhle situaci věřit? Trápit to může zejména hráče, kteří dlouhé animačky nesnáší, protože pro ně je informace o délce filmečků v MGS4 důležitá při rozhodování o koupi. A když se tři na sobě nezávislé zdroje v popisu délky animaček neshodují, tak podle čeho se rozhodovat… Nejlepší bude počkat na zkušenosti hráčů, kteří to risknou a MGS4 hned v den vydání koupí. Nebo můžete počkat až MGS4 zrecenzujeme na Hrejl. S radostí pak na osobní žádost animačky změříme a poskytneme vám požadované informace. Do té doby však raději nikomu nevěřte…ani nám samozřejmě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama