hayter-scenaristou-mgs-filmu-vse-je-mozne
Novinka Hayter scénáristou MGS filmu? Vše je možné...

Hayter scénáristou MGS filmu? Vše je možné...

sleepless.

sleepless.

24. 6. 2008 10:33 9
Reklama

Kdo je David Hayter? Odpověď je snadná, ale ne krátká. Je to herec znázorňující většinou miniaturní roličky, či rovnou komparz, dále pak dabér a v neposlední řadě scénárista. Drtivá většina hráčů v něm však vidí anebo raději slyší Solid Snakea, hrdinu stealth-akční ságy Metal Gear Solid. Hayter daboval Solida v úplně každém MG titulu (kde byl dabing přítomen) a že jich od roku 1998 nebylo málo – celých 11. To už je SOLIDní dávka a není snad třeba pochybovat, že Hayter zná celou Metal Gear sérii na vlastní boty, stejně tak se zná s Kojimou a nedá se vyloučit ani jeho spolupráce na scénáři pro MGS4.

No a ve světle těchto informací a s přihlédnutím k faktu, že Hayter napsal scénáře k prvním dvěma docela slušným X-Men filmům (ale i k příšernému filmu Král Škorpion) a nějaké ty zkušenosti má, nám nepřijde zas tak pitomá myšlenka, že by právě Hayter mohl spáchat i scénář pro Metal Gear film. Samozřejmě jsme k ní nedošli sami, ale sám Hayter to všem fanouškům vnukl na diskusním fóru IMDB. Nějaký nadšený fanda ve svém postu vyjádřil názor, že by scénáře MGS filmu měl dělat právě Hayter a ně někdo z Hollywoodu, koho si určitě najme Sony Pictures Ent., která bude MGS film produkovat. Snad by se dalo říci, že žádost fanouška byla hodně emotivní, ale Hayter na ni odpověděl nějak takto:

„Pokud jde o mě a to, že bych psal scénář k MGS filmu, tak všem na netu vyřiďte, ať se obrací na Matta Tolmacha ze Sony Pictures studií v Culver City. Pokud to udělá dostatečný počet lidi, možná budeme zpět ve hře“.

Co se tím Hayter snažil naznačit? Zřejmě už zájem o psaní scénáře v MGS filmu projevil, kdo ví, možná myslel i na roli Solid Snakea, což je samozřejmě nesmysl. Jak se ovšem zdá, byl Hayter šetrně odmítnut a nyní ucítil šanci, dostat se zpět do jednání právě přes fanoušky. A ti mu chtějí opravdu pomoci, protože už sestavili i odpovídající online petici. Prostudovat a zapojit se do ní můžete tady. Jen prosím vás nezapomínejte na fakt, že online petice jsou úplně k ničemu, žádný nátlak se přes ně vyvinout nedá a nad vaším sentimentem a rozhořčením se odpovědné osoby možná tak leda pousmějí. Pokud petice, tak jedině písemná a se skutečnými podpisy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama