nove-info-o-obsahu-ps3-firmwaru-2-4
Novinka Nové info o obsahu PS3 firmwaru 2.4

Nové info o obsahu PS3 firmwaru 2.4

sleepless.

sleepless.

25. 6. 2008 14:04 7
Reklama

Na informační a obrázkové úniky ohledně systému trofejí (achievementů), které by měly být součástí dalšího PS3 firmware updatu navázala redakce CVG odhalením, jehož původ leží někde na území přísně utajeného zdroje. Ačkoli se tak tedy tváří, nemusí být vůbec následující informace přesné a berte je s rezervou! Co tedy PS3 fw update 2.4 konkrétně přinese a kdy se jej dočkáme.

Vyjít by měl zhruba v horizontu tří týdnů a jak redakce CVG zcela logicky usoudila, zřejmě k jeho vypuštění dojde někdy na začátku E3, možná po skončení konference společnosti Sony. Součástí updatu bude nejenom systém trofejí nakousnutý v této novince. Nebude fungovat na počet získaných bodů, ale na základě systému dosažených úrovní. Celkem budou 4 stupně ohodnocení – bronzová, stříbrná, zlatá a platinová trofej. Posledně jmenovanou získáte jen když už vám budou pane říkat všechny tři předchozí trofeje.

Další očekávanou a už řadu měsíců spekulovanou novinkou v updatu 2.4 bude zpřístupnění XMB přímo ze hry. Podle tajného zdroje CVG budou ze hry v XMB přístupny následující položky:
- správa downloadů
- nastavení vibrací
- přihlášení k PSN
- správa BlueTooth zařízení
- prohlížení profilů
- modulátor hlasu
- nastavení audio zařízení
- nastavení ovladačů
- menu nastavení
- registrace přátel
- ukončení hry
- hudba
- použití BGM systému
- a pár dalších

Tak jak už to jde od začátku na Xboxu bude nyní možné zapínat přímo ze hry skrze XMB vlastní hudbu ve hře s tím, že ta původní herní bude automaticky utlumena a znovu se spustí, až váš vlastní playback skončí. Těžko říci, jestli však tahle velmi užitečná funkce bude fungovat pouze na nové hry nebo i na ty starší. Nicméně i tohle stačí k tomu, aby se majitelé PS3 na E3 konferenci Sony alespoň trošičku těšili.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama