stahovatelne-ps2-hry-na-ps-storu-okolo-e3
Novinka Stahovatelné PS2 hry na PS Storu okolo E3?

Stahovatelné PS2 hry na PS Storu okolo E3?

sleepless.

sleepless.

1. 7. 2008 06:16
Reklama

Stahovatelné PS2 hry na PS Storu okolo E3?
i Zdroj: Hrej.cz
Do E3 zbývá 14 dní, takže se nám spekulace a fámy rojí jako houby po dešti Ta poslední náleží k platformě PlayStation 3 a pochází z fóra agregátoru N4G. Podle údajného zdroje ze studia SONY London představí SONY na letošní E3 příchod stahovatelných Playstation 2 her na PS Store. Tato informace byla doplněna obrázkem, respektive screengrabem PS Storu, na němž je k vidění Metal Gear Solid 2 za necelých 13 britských peněz a k tomu ještě pár dalších her včetně Red Faction, Smuggler's Run a Bouncer.

Na první pohled je všechno krásně legitimní, ale ona stačí trocha zručnosti s nějakým grafickým programem a pak se dá podobná věc snadno vyrobit. A co na to Sony? Jako obvykle celou záležitost shazuje na úroveň fámy, ačkoli to dělá až podezřele květnatým způsobem. Takhle reagoval Patrick Seybold ze Sony pro server GamePro: „Nemám ponětí, kde se ten obrázek vzal. Žádné takové prohlášení jsme nevydali a stahovatelné PS2 hry pro PS3 nejsou v plánu“.

Tak to vidíte, spekulace říká ano, Sony říká ne, tradiční situace. Nicméně nám přijde trošku podivné, že by se Sony do něčeho podobného pouštěla v situaci, když třeba nabídka PSX her na PS Storu je tak neuvěřitelně chudá, až by to jednoho rozbrečelo. Nic to však na nemění na tom, že bychom se asi za pravdivost zvěsti vůbec nezlobili. Uvidíme na E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama