kompostacke-odhaleni-pc-verze-gta-iv
Novinka Komposťácké odhalení PC verze GTA IV?

Komposťácké odhalení PC verze GTA IV?

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

3. 7. 2008 08:30 8
Reklama

Pokud si pamatujete začátky serveru Kompost.cz, určitě mi dáte za pravdu, že jedna z jeho nejlepších součástí, bylo přepisování emailové konverzace mezi jeho autory a naprosto obyčejnými lidmi. Autorům Kompostu se skoro vždycky povedlo z nějakého člověka vytáhnout i to, co na sebe nechtěl prozradit. Proč o tom mluvím? Protože na základě tohoto klasického komposťáckého triku se jistým dvěma chlapcům povedlo odhalit existenci PC verze čtvrtého Grand Theft Auta (tedy, alespoň to tvrdí). Na jejich weblogu se nachází kompletní přepis konverzace mezi člověkem s přezdívkou Scotty C a technickou podporou v 2K Games.

Scotty si nejdřívě stěžuje na to, že mu zbrusu nové, zdarma stáhnuté GTA IV na PCčku nechodí tak, jak by si představoval, na což mu technická podpora samozřejmě odpověděla, že GTA IV na PC není, takže se nemá co divit. Scotty se však nevzdal a vyptával se dál, hovořil velice konkrétně (na základě konzolové verze, kterou mu pujčil jeho kamarád) a dočkal se další odpovědi. A v ní se píše: "PC verze GTA IV nebyla nikde oznámena a je stále ve vývoji. Nemáte náhodou na mysli nějakou jinou hru z GTA série?" Následné tahanice o legálnosti oněch "stránek" můžeme vynechat a skočit rovnou na konec, kde technická podpora opět potvrzuje vývoj PC verze GTA IV: "Nejsme si jistí, kdy vlastně PC verze vyjde, protože jsme pouze technická podpora. Doporučujeme však sledovat naši homepage, kde se vše včas dozvíte."

Samozřejmě může jít o podvrh dvou výrostků, kteří neměli zrovna co na práci, ale spíš to vypadá, že někomu "ujela" top-secret informace. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama