max-payne-3-od-rockstaru-a-dalsi-info-z-egm
Novinka Max Payne 3 od Rockstaru a další info z EGM

Max Payne 3 od Rockstaru a další info z EGM

sleepless.

sleepless.

27. 8. 2008 07:29
Reklama

Říjnové (to není překlep!) číslo magazínu Electronic Game Monthly míří na stánky a jako obvykle z něj redakce sesterského webu 1Up vyripovala část informací z fámizdatové rubriky, která je každý měsíc plná drbů, fám, možných pravd, určitě velkých nepravd, zkrátka je plná informací, které nebyly a možná nikdy nebudou potvrzeny.

Znovu se vrací pověst o Max Payne 3, kterou EGM vytáhl na světlo už letos v březnu a květnu, tehdy však ještě jako X360 exkluzivní titul. Tentokrát už se o platformové příslušnosti v EGM nic nepraví, řeč je o tom, že hru vyvíjí tvůrci hry The Warriors, čili buď Rockstar Leeds nebo Rockstar Toronto. Vývojáři z Remedy na svého už jednou padlého hrdinu kašlou, prý mají moc práce s Alanem Wakem a nejde jim moc od ruky, jak se nedávno přiznali. A Rockstar ještě jednou, pořád prý platí informace o tom, že renomovaný skotský tým Rockstar North (GTA IV) vytváří hru určenou exkluzivně pro PS3. Upřímně, co s takovou informací, cenu má snad jenom pro opravdu velké fandy PS značky.

Raději se mrkneme k LucasArtům. Psali jsme o tom, jak byli naštvaní na Nintendo, protože oznámila Motion Plus přídavek k Wii ovladači a nikomu to neřekla. LucasArty to štvalo obzvláště hodně, protože tuto novou technologii nestačili implementovat do Wii verze Star Wars: The Clone Wars, která se chlubila nejrealističtějším přenosem pohybu před obrazovkou do hry, což po uvedení MotionPlus nebude pravda. No a podle Quartermanna z EGM bylo naštvání v LucasArts tak silné, že vyústilo v novou Wii hru se světelnými meči. Měla by vyjí někdy příští rok, bude to tedy logicky Star Wars záležitost a bude využívat Motion Plus doplňku,který přenášení pohybu s wiimotem do hry vážně umožňuje 1:1. A svět se točí dál...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama