sw-the-force-unleashed-preci-jen-na-pc
Novinka SW: The Force Unleashed přeci jen na PC?

SW: The Force Unleashed přeci jen na PC?

sleepless.

sleepless.

8. 9. 2008 13:22 7
Reklama

Update 17:01: Tak nic děcka, planý poplach – alespoň prozatím. Oficiální vyjádření LucasArts k celé věci je stále striktně zamítavé. „S definitivní platností vám můžu říct, že žádná PC verze Star Wars: The Force Unleashed v plánu není. Přepokládám, že Vik hovořil o PC verzi Digital Molecular Matter,“ sdělil oficiální stanovisko LucasArtů nejmenovaný zástupce pro RPS. 

Původní zpráva: Proč není Star Wars: The Force Unleashed na PC? Podle různých lidí z LucasArts, kteří to přímo nám tvrdili při spoustě příležitostí přímo do očí není SW:TFU na PC proto, že by k hraní hry byla potřeba neskutečně drahá a výkonná mašina. Po zahrání dema si však musí každý soudný člověk říct, že na tomhle důvodu prostě něco fakt hodně smrdí, zas tak high-tech tahle hra není a pokud na pozadí pracuje opravdu nějaká hardwarově náročná technologie, tak na hře samotné to rozhodně vidět není.

Ale veškerá naděje rozhodně není ztracena. Rock Paper Shotgun totiž dnes přišel s informací, že PC verze SW:TFU v přípravě je. Během své řeči na NVISION 08 konferenci to měl říct říďa společnosti Pixelus Entertainment, která má na svědomí „revoluční“ fyziku v SW:TFU.

„Zrovna minulý týden se objevilo na internetu Force Unleashed demo pro PS3 a Xbox 360. Máme také PC verzi“. Takhle to Vik Sohal z Pixelusu řekl, ale klidně tím jen mohl myslet, že prostě někde na disku sedí pracovní PC verze, která nikdy nemusí normálně vyjít. Není však vyloučeno, že PC verze hry přeci jenom vyjde. Je zde však palčivá otázka, zdali o ni PC hráči za nějaký půlrok nebo rok vůbec budou mít zájem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama