guitar-hero-4-s-podporou-importu-midi-tracku
Novinka Guitar Hero 4 s podporou importu MIDI tracků

Guitar Hero 4 s podporou importu MIDI tracků

sleepless.

sleepless.

17. 9. 2008 10:03 1
Reklama

Onen nový nástroj pro Guitar Hero: World Tour, o němž se hovořilo na konci srpna, není ve skutečnosti nový nástroj. Brian Bright z Neversoftu tehdy řekl, že by nový nástroj měl pomoci při vytváření hudby ve speciálním Studiovém módu, ale neměl tím na mysli žádné klávesy ani minimixážní pult. Myslel tím možnost importovat MIDI tracky z PC do PS3 a Xbox 360 verzí GHWT. Čili žádný nový nástroj, ale feature.

V případě PS3 verze bude možné z PC do hry importovat tracky pro hlavní, rytmickou i basovou kytaru, klávesy a bicí. U X360 verze bude podpora importovaných MIDI tracků omezena pouze na bicí kvůli blíže neupřesněným problémům s hardwarem. Import MIDI tracků do hry přitom nebude součástí základní hry, hráči se toho dočkají v prvním patchi, který dorazí týden po vydání hry. 

Potěšující je, že hra (v plné míře tedy jenom PS3 verze) pojme jakékoli MIDI tracky, ne pouze ty vytvořené s pomocí in-game materiálu. Pokud máte na PC v MIDI uložené vlastní skladby, s jejich převodem do hry snad nebude problém a to samé platí o importu do GH Tunes, herního obchodu s hudbou, který bude spuštěn při launchi. Jediné, co nám dělá vrásky, je podpora výše popsané funkcionality v PC verzi, jejíž oficiální existence je stále taková nějaká vachrlatá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama