konami-zvazuje-metal-gear-solid-4-pro-x360
Novinka Konami "zvažuje" Metal Gear Solid 4 pro X360

Konami "zvažuje" Metal Gear Solid 4 pro X360

sleepless.

sleepless.

15. 10. 2008 08:50 11
Reklama

Už jsou tu zase. Nevíte co? Nic jiného než zvěsti o Xbox 360 verzi Metal Gear Solid 4, které se minulou zimu a poté dále přes celé jaro táhly jako pořádně rozplizlé evergreeny všude kam lidské oko dohlédlo. Kolikrát tehdy Konami jakoukoli možnost X360 verze MGS4 vyloučila, to by se velmi těžko počítalo na prstech obou rukou davu sta lidí. A přesto bylo zřejmé, že to jsou pouze řeči pro uklidnění davu PS3 davu, který potřeboval mít jistotou, že MGS4 je a bude PS3 exkluzivní. Ve skutečnosti zjevně ani v Konami tehdy netušili, jestli MGS4 na X360 někdy vyjde. No netuší to v Konami ani teďka, i když jsou alespoň schopni připustit, že se o X360 verzi MGS4 přemýšlí.

Všecko to rozpoutal japonský věstník Morningstar. Informoval na svých stránkách o tom, že ve snaze vyjít vstříc mezinárodním trhům s řadou specifických potřeb vzniká stále větší počet multiplatformových her. No PR Konami Yoshitaka Arai se k této situaci pro Morningstar vyjádřil následovně:

„Celosvětová poptávka po Xbox 360 verzi (MGS4) je opravu vysoká, takže se tím v současnosti zabýváme.“

Sami vidíte, že ani v Konami netuší, jestli X360 verze MGS 4 dostane zelenou, nebo červenou. Možná ještě nakonec bude z pohledu Konami ke škodě věci fakt, že – jak při mnoha příležitostech zdůraznil Kojima – byla MGS4 optimalizována pro PS3 a realizace hry na jiné konzoli by zřejmě nebyla možná.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama