activision-kupuje-dalsi-tym-kvuli-guitar-hero-hram
Novinka Activision kupuje další tým kvůli Guitar Hero hrám

Activision kupuje další tým kvůli Guitar Hero hrám

sleepless.

sleepless.

10. 11. 2008 16:23
Reklama

Guitar Hero sérii, která se aktuálně rozrostla o čtvrtý díl a do budoucna určitě přibude spousta žánrově (GH Metallica) či jinak specifických edicí a odnoží (DJ Hero), jaksi dochází vývojáři. Proto společnost Activision neváhá s jejich pohlcováním, jak v posledních dvou měsících dokázaly už dva příklady. Letos v záři spol. Activision koupila tým FreeStyle Games, aby jeho zaměstnanci mohli jednak pracovat na doposud neoznámené hudebním titulu (zřejmě právě DJ Hero) a dále pak na skladbách pro Guitar Hero tituly určené pro evropské edice her.

No a nyní vyšlo skrze oficiální tiskovku najevo, že Activision spolknul i tým Budcat Creations z americké Iowy. Budcati se už dříve podíleli na vývoji PS2 verzí her Guitar Hero: Aerosmith, Guitar Hero World Tour a Guitar Hero III. No a nyní jim byl svěřen vývoj další - doposud nepojmenované - hry v rámci Guitar Hero série. Že by některá z konzolových verzí GH Metallica? Uvidíme. Za zmínku stojí, že právě Budcati v minulosti vytvořili podařenou PS2 konverzi Psychonauts  a v poslední době z tohoto studia vypadla hodně podařená WiiWare střílečka Blast Works: Build, Trade, Destroy.

Více o týmu se dozvíte na oficiální homepage. Každopádně, Activision to v dalších letech s Guitar Hero značkou hodlá opravdu naplno rozparádit, soudě dle tempa, jakým nakupuje doposud nezávislé týmy, aby na GH hrách pracovaly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama