lumines-supernova-miri-k-zemi-s-lbp-v-zadech
Novinka Lumines Supernova míří k Zemi s LBP v zádech

Lumines Supernova míří k Zemi s LBP v zádech

sleepless.

sleepless.

8. 12. 2008 12:52
Reklama

Logicko-rychlíková série Lumines odstartovala svou relativně úspěšnou dráhu na PSP, ale následně se v dalších letech rozšířila jako virus na Xbox 360, mobilní telefony a další platformy. Nyní se konečně vrací domů, ale ne na PSP nýbrž PS3. Titul Lumines Supernova byl ohlášen letos v září s tím, že vyjde ještě před koncem roku na PSN. Tento termín už ovšem vývojáři nedodrží, protože jak sami dosvědčili, vývoj se jim trošku protáhl a hra tudíž vyjde až v zimě 2008, což podle kolegů z GameSpotu znamená počátkem příštího roku. Docela bychom jim i veřili.

Pozdržené vydání hry zřejmě zapříčinila spolupráce s týmem Media Molecule, na jejímž konci pak bude stát speciální LittleBigPlanet skin/úroveň v módu Challenge (o níž si nejdříve internet myslel, že to je inkarnace Lumines v LBP). Abyste viděli, jak vypadá, máte ji někde u textu na obrázku. Krom toho nabídne Lumines Supernova dalších cca 39 skinů/úrovní, některé budou zbrusu nové, jiné upravené verze známé z předchozích her.

To vše platí zejména pro mód Challenge. Hra totiž obsahuje ještě několik dalších herních variant, z nichž nejzajímavěji zní Skin Edit, která by měla umožnit design vlastního skinu, a dále pak Dig Down a DJ. Dig Down je zbrusu nový mód, v němž musí hráč vyčistit v časovém presu celé pole bloků, zatímco v rovněž novém módu DJ si tvořiví hráči budou pohrávat s hudební složkou hry a vytvářet vlastní basové, bicí a synťákové smyčky. Hra tedy zřejmě bude podporovat i sdílení takto stvořeného obsahu. Prozatím je to však pouze náš dohad/odhad, který se snad potvrdí, ale možná také ne. Vyberte si.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama