pomstete-se-vyvojarum-z-rockstaru-a-za-ceny
Novinka Pomstěte se vývojářům z Rockstaru - a za ceny

Pomstěte se vývojářům z Rockstaru - a za ceny

sleepless.

sleepless.

12. 12. 2008 18:54 11
Reklama

Pro ty šťastlivce, kterým PC verze GTA IV funguje, ale i pro majitele a náruživé hráče PS3/X360 titulu Midnight Club: Los Angeles má Rockstar program na celý víkend a vlastně už na dnešní večer.

Pokud stojíte o speciální GTA IV balíček nebo 300 dolarový kredit na nákup v obchodě Rockstar Warehouse (veškeré Rockstar hry + plakáty, oblečení a další předměty), tak se zapojte do soutěže o nejlepší video vytvořené prostřednictvím GTA IV (PC) video editoru. Jen musíte video zpracovat a uploadnout nejpozději do konce neděle 14. prosince.

Jestli není tvorba videí vaše gusto, co takhle trošku adrenalinového závodění? V neděli 14. prosince se bude konat Ocean to L.A. River Time Trial turnaj, v němž se bude soutěžit o nejlepší časy, přičemž závodit se bude ve vozech třídy C (RX8 Shinka,’99 Eclipse GSX, ’70 Challenger R/T a další). Vybráni budou hráči s nejlepšími časy na PS3 i Xbox 360 a jako odměna je čeká buď speciální MC: LA balíček, nebo opět 300 dolarový kredit na nákup v obchodě Rockstar Warehouse. Registrace nutná pro možnost účasti v turnaji probíhá už nyní.

A pokud vám o ceny nejde, ale láká vás možnost pořádně to natřít vývojářům z Rockstaru, můžete se o to dnes od půlnoci do 3 hodin zítřejšího rána pokoušet v multiplayeru PS3 a X360 verzí GTA IV. Zítra (sobota 13. 12.) od 18:00 do 22: 00 se mohou do multiplayer smažby proti zaměstnancům Rockstaru zapojit majitelé PC verze GTA IV. No a v neděli 14. 12. od 22:00 do 01:00 pondělního rána zas budou proti vývojářům bojovat majitelé PS3/X360 titulu Midnight Club: Los Angeles.

Víkend to tedy bude hodně rušný, docela by nás zajímalo, jestli za všechnu tu práci o víkendu dostanou lidé z Rockstaru odpovídající příplatky, nebo to budou dělat z lásky ke svým hrám a jejich hráčům (nebo ze strachu z šéfů). Další informace o celé akci na Rockstar Social Club.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama