harmonix-ma-zajem-vytvorit-pokracovani-amplitude
Novinka Harmonix má zájem vytvořit pokračování Amplitude

Harmonix má zájem vytvořit pokračování Amplitude

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

19. 1. 2009 09:21 2
Reklama

Ještě předtím, než studio Harmonix zažilo slávu se sériemi Guitar Hero (pracovali na prvním dílu) a hlavně Rock Band, vytvořili pro PS2 výborné duo rytmických her Frequency a Amplitude, které sice nejsou tak známé, ale to neznamená, že byste si je neměli kupovat, když na ně ve výprodeji náhodou narazíte.

V aktuálním interview pro server Ars Technica se CEO studia Alex Rigopulos vyznává ze své lásky k sérii a zároveň říká, že by hrozně rád udělal pokračování. "Hrozně rád bych udělal pokračování Amplitude. Je to ovšem záležitost priority vaší práce. Je nesmírně těžké udržet Rock Band tam, kde je teď. Oproti době, kdy jsme začínali jsme se rozrostli na současných 300 zaměstnanců a ukočírovat takový tým je záležitost sama pro sebe.

Ovšem otázka "co uděláme s Amplitude" pořád přetrvává a jednou bychom chtěli udělat důstojné pokračování například pro PS3." Rigopulos rovněž řekl, že mluvili se Sony (která vlasní značku Amplitude) a její zástupci se k tomu také stavěli pozitivně. "Myslím, že si také uvědomili, že se prostředí pro tyto hry diametrálně změnilo." I kdyby pokračování Amplitude vyšlo, tak letos se ho asi nedočkáme. Přesto pro všechny fanoušky rytmických her může být alespoň malou útěchou, že Harmonix na vás nezapomíná a dbá na svůj muzicistní odkaz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama