dead-space-pro-wii-je-prequel-s-podporou-co-op
Novinka Dead Space pro Wii je prequel s podporou co-op

Dead Space pro Wii je prequel s podporou co-op

sleepless.

sleepless.

18. 2. 2009 13:57 2
Reklama

Nedávno potvrzená Wii verze akční hororovky Dead Space nebude portem PC/X360/PS3 hry z podzimu minulého roku, ale zbrusu nový titul – koncepčně i příběhově. Zabývat se bude událostmi, které vedly k tomu, co později hráč prožil v kůži Isaaca Clarkea na stanici USG Ishimura.

Dead Space Extraction, jak zní plný název hry, nechá hráče prožít příběh skupiny kolonistů, kteří se snaží uniknout šílené nákaze šířící se těžařskou kolonií Axis VII. V hlavní roli tentokrát vystoupí ženská postava, kterou musí stále se tenčící skupinka kolonistů za každou cenu ochránit, protože je evidentně klíčem k přežití.

Nejvýznamnější koncepční novinkou oproti původní hře bude záměna 3rd person za 1st person perspektivu, veškeré události tedy budete sledovat a prožívat očima hlavní hrdinky. Hratelnost by však měla zůstat podobná, půjde tedy o mix akce a akční adventure s jednoduchými hádankami a souboji s bosáky. K dispozici budou nové zbraně a zajímavě zní také slíbená podpora lokální kooperace. Zatím však není jasné, jestli bude co-op podporován v příběhové kampani, nebo jen ve speciálních módech.

Dead Space Extraction vyjde letos na podzim a otrlé duše mohou vzít prozatím za vděk první trailerem, který je poskládán ze série záběrů přímo ze hry. Jsou to však jen sekundové prostřihy, z nichž je těžké soudit kvalitu zpracování. Vylekat však umí pořádně, zvlášť když si zapomenete ztlumit zvuk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama