prince-of-persia-epilogue-nevysvetli-konec-hry
Novinka Prince of Persia Epilogue nevysvětlí konec hry

Prince of Persia Epilogue nevysvětlí konec hry

sleepless.

sleepless.

18. 2. 2009 13:03
Reklama

Pouze pro konzolové verze Prince of Persia oznámený „nový obsah“ s přízviskem Epilogue vyjde příští týden (měl by) a o tom, co přinese nového, už jsme psali dříve. Nové lokace, vyšší obtížnost, nové úkoly, puzzly i schopnosti pro prince i Eliku a tak dále. A možná i rozvedení konce, který prostě většinu hráčů neuspokojil. Co na to říkají vývojáři z Ubisoft Montreal?

Upřímně řečeno se netváří moc souhlasně, naopak výše uvedenému návrhu říkají hlasité: „ne“. PoP: Epilogue nebude nijak rozvádět, vysvětlovat a už vůbec ne měnit zakončení původní hry. Co víc, podle vyjádření jednoho z producentů Jamala Rguigui nebudou události z Epilogue s příběhem původní hry nijak zvlášť spojené.

„Prince of Persia Epilogue je speciální bonus navíc, který pojednává o tom, co jednotlivé postavy dělají po skončení (původní) hry. V podstatě to zcela vyhovuje definici epilogu – je to pasáž, která není nerozlučně spjata s příběhem, ale nabízí pohled na další osudy postav,“ vysvětluje Jamal a krátce poté dodává, že konec původní hry záměrně nechal některé záhady mírně pootevřené, aby se tam vlezla hráčova interpretace předestřeného jevu. Evidentně to však na spoustu lidí nezabralo. Představivost a schopnost vytvářet si vlastní záběry je v dnešní společnosti zjevně stále vzácnější komodita.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama