guerrilla-zvazuje-upravu-ovladani-killzone-2
Novinka Guerrilla zvažuje úpravu ovládání Killzone 2

Guerrilla zvažuje úpravu ovládání Killzone 2

sleepless.

sleepless.

5. 3. 2009 10:51 7
Reklama

Jestliže se na Killzone 2 snáší od majitelů PS3 univerzální chvála, v jedné věci jsou přeci jenom nejednotní. Jde o citlivost ovládání. Některým hráčům nevyhovují pomalejší pohyby v singleplayeru a hlasují za možnost, navýšit citlivost ovládání. A přestože vývojáři z Guerrilla Games na začátku týdne prohlásili, že žádné takové změny ve hře nejsou potřeba, protože většina hráčů je spokojena se současným stavem a Killzone 2 má tak jako tak být pomalejší a taktičtější střílečka, nyní se tento postoj mírně změnil. Producent KZ2 Seb Downie informoval skrze oficiální US PS fórum, že se vývojáři budou citlivostí ovládání zabývat, přestože prozatím žádné změny nikdo neslibuje. Situace se má podle Downieho takto:

1.Zatím jsme se nerozhodli, jestli s ovládáním budeme něco dělat, nebo ne. Zkoumáme situaci.
2.Pokud ovládání změníme, neřekli jsme ještě jak. Není tedy důvod se rozčilovat. Rozhodně ovládání nebudeme od základů překopávat. Nebudou to žádné radikální změny.
3.Jakékoli potenciální úpravy budou pečlivě analyzovány a testovány, abychom se ujistili, že negativně nepostihnou hráče, kteří se současnou podobou ovládání nemají žádný problém.

Pokud nevěříte, můžete se podívat sami. A je fakt, že zrovna v KZ2 by se ovládání s citlivostí naspeedované smažky tak nějak nehodilo do krámu. Nicméně, každý to má trošku jinak.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama