chysta-se-novy-littlebigplanet
Novinka Chystá se nový LittleBigPlanet?

Chystá se nový LittleBigPlanet?

Michal Maliarov

Michal Maliarov

16. 3. 2009 11:50 1
Reklama

Co nového máme očekávat od studia Media Molecule po velkém úspěchu jejich dítka LittleBitPlanet? Spoluzakladatel společnosti Alex Evans toho zatím nemůže moc říct – snad jen, že to bude “sakra hustý“.

V nejnovějším rozhovoru, který vyzvídal budoucí plány studia, si Evans vzpomněl na jednu z diskuzí týmu: “Jen vezmeme postavu, jen zkusíme tento směr.“ „Je to zajimavé, protože to bylo jako magnet. Všichni se jaksi připojili a já si všiml, že LittleBigPlanet ještě zdaleka neřekl poslední slovo. Uviděl jsem nevyužitý potenciál,“ svěřil se Evans. „A doufám, že jej prokáže tím způsobem, že bude stále svěžím zážitkem, až dorazí na trh. Nechci, aby lidé říkali něco ve stylu “no jo, tohle originál jen rozšiřuje, to bylo sakra jasný že to udělaj“. Myslím že v LBP je budoucnost, a doufejme že s dobrým překvapením.“ Krátce po vyhlášení výsledků ISIS cen byla oznámena PSP verze LittleBigPlanet, tento titul ale nemá nic společného s děním v Media Molecule.

Na závěr se Evans svěřil, že se studio může zaměřit i na jiný žánr, pokud to uznají za vhodné: „Nemusí to být nutně stylem LBP. Může to být muzikál či bůh ví co ještě. Myslím ale, že zůstaneme s nápadem napojení kreativity všech hráčů, jež naše tituly hrají.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama