solid-snakeuv-hlas-zaklada-vlastni-studio
Novinka Solid Snakeův hlas zakládá vlastní studio

Solid Snakeův hlas zakládá vlastní studio

sleepless.

sleepless.

16. 3. 2009 10:02 1
Reklama

Známý hlas za postavou Kojimova Solid Snakea, čili scénárista a producent David Hayter, zakládá svou vlastní produkční společnost. Do byznysu nejde sám, po ruce bude mít v roli spolumajitele Benedicta Carvera. Nová firma se jmenuje Dark Hero Studios a produkovat bude v následujících měsících a letech filmy, TV show, hry a internetové projekty akčního, sci-fi a hororového kalibru.

První projektem Dark Hero Studios je film Demonology, který si Hayter sám napsal a sám si ho také zrežíruje. Jde o příběh amerického děcka, které začne navštěvovat mezinárodní školu v Belgii a zřejmě zažije rovnou peklo, nebo přinejlepším něco podobného. Hayter prý tento příběh sepsal inspirován vlastními zážitky, kdy jako dítě navštěvoval mezinárodní školu v Japonsku.

Ještě před natáčením Demonology si však Hayter v roli režiséra poprvé vyzkouší letos v létě u filmu Slaughter's Road, což je thriller s vlkodlaky, který vzniká pod záštitou Crystal Sky Productions - firmy, kde se Hayter angažoval až do nynějška.

Zatím není zřejmé, jestli se projekt Demonology postupně rozleze od filmu, přes komiks až třeba ke hře, každopádně nebude od věci přát Hayterovi a jeho kolegovi hodně štěstí. Za jeho práci na scénáři Watchmanů zaslouží přeci jenom pochvalu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama