ps3-firmware-a-resistance-2-patch-na-ceste
Novinka PS3 firmware a Resistance 2 patch na cestě

PS3 firmware a Resistance 2 patch na cestě

sleepless.

sleepless.

25. 3. 2009 11:34
Reklama

Podle nyní již staženého videa made in GameSpot mělo původně dojít zítra, to jest ve čtvrtek 26. března, k vydání nového patche 1.50 a zároveň s tím i nového placeného obsahu pro PS3 střílečku Resistance 2. Patch měl přidat multiplayerový mód Meltdown (známý z Resistance: Fall of Man) a novou obtížnost Superhuman pro kooperativní režim. Patch měl zároveň umožnit přihlášení dvou PSN účtů na jedné konzoli pro lokální kooperaci s tím, že se výsledné skóre bude ukládat oběma hráčům.

A právě s loginem dvou online PSN účtů na jedné konzoli souvisí informace, nebo spíš ještě pořád spekulace z VG247, že se chystá vydání PS3 firmwaru 2.70, který to umožní. Aktuálně není možné přihlásit se naráz na jedné PS3 k dvěma online PSN účtům, jak vysvětluje James Stevenson z Insomniacu na Joystiqu.

Naproti tomu se však dvojice opět nejmenovaných vývojářů svěřila redaktorům Eurogameru, že fw 2.70 nevyjde tento týden, jak tvrdí zdroj VG247, ale až v dubnu. Co si tedy vybrat? Spíše se jako pravděpodobný jeví dubnový termín vypuštění firmwaru, což naznačuje stažení videa o Resistance 2 patchi z GameSpotu. Už brzy se určitě dozvíme, jak to doopravdy je.

V mezičase se však mohou majitelé Resistance 2 připravit na Aftermath map pack, který za necelých 6 dolarů přinese několik nových map. K dispozici budou také nové skiny, každý po dolaru, jak pravilo už zmíněné video na GameSpotu, které už si v této chvíli neprohlédnete.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama