guerilla-zadna-kooperace-pro-killzone-2
Novinka Guerilla: žádná kooperace pro Killzone 2

Guerilla: žádná kooperace pro Killzone 2

sleepless.

sleepless.

15. 4. 2009 08:56
Reklama

S prvním dodatečným obsahem pro Killzone 2 za dveřmi se nabízí otázka, kam chtějí tvůrci z Guerilla Games hru posunout? Jak hru upraví, rozšíří a pozmění další přídavky, které zcela nevyhnutelně v následujících měsících přijdou? Určitě se majitelé hry dočkají nových map, možná přijde i singleplayerový přídavek a víceméně jisté jsou i nové herní módy.

Bude však mezi nimi tolik populární kooperace? Dle vyjádření Hermena Hulsta z Guerilla Games pro Game Informer zřejmě ne: „Už na začátku jsme přemýšleli o všech možných variantách kooperace. Nakonec jsme se však rozhodli, že naší prioritou bude singleplayer a multiplayeru. Nechtěli jsme kooperaci prostě jen přilepit na hru. Musela by být do hry integrována a zpracována ve stejné kvalitě, jako single a multiplayer,“ připravil si Hulst půdu, a pak zatloukl finální hřebík do rakve všem fandům kooperace: „Když se na to teď podívám, tak si nemyslím, že bychom chtěli kooperaci do hry přidat jako DLC.“

Nezbývá tedy, než se spokojit s dvojicí multiplayer map, které za doposud neznámou částku vystrčí své rohy na PSN 30. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama