ps3-slim-neni-fama-na-e3-vsak-nebude
Novinka PS3 Slim není fáma, na E3 však nebude

PS3 Slim není fáma, na E3 však nebude

sleepless.

sleepless.

28. 5. 2009 14:27 14
Reklama

Už jste vetkli své hlasy do naší E3 tipovačky? Dobře jste udělali, protože se zase objevily informace, které by vaše tipy mohly ještě ovlivnit. Konkrétně jde o Slim verzi PS3 a novou verzi  handheldu PSP.

Když se nedávno objevily hodně podezřelé fotky Slim verze PS3 z tchajwanské továrny, tak se nezdálo, že by to bylo „real“. Spíš to připomínalo ne zrovna povedený fake a nic na tom nezměnil ani fakt, že právníci oné tchajwanské firmy pak kontaktovali řadu světových webů s tím, aby obrázky krabice PS3 Slim okamžitě stáhly.

Podle dobře umístěného krtka, který se vyzpovídal redakci respektovaného webu Ars Technica, není PS3 Slim výmysl, ale holá pravda. Zmenšená verze PS3 však nebude na E3 představena, Sony si to zřejmě nechá na jinou příležitost (herní výstava v německém Kolíně). Hlavním důvodem, proč Sony nechce PS3 Slim představit už nyní je fakt, že se do prodeje dostane až v srpnu, potažmo v září, a do té doby by Sony ráda doprodala ze skladů co největší množství „tlustých“ PS3 konzolí. A je pravda, že většina potenciálních zájemců o PS3 by si asi raději počkala na tenkou verzi, než aby investovala do tlusťocha. Zvlášť, když PS3 Slim zřejmě přijde i s nižší cenou.

PS3 Slim není fáma, na E3 však nebude
i Zdroj: Hrej.cz

Naproti tomu PSP2, respektive PSP Go, čili skutečná druhá generace handheldu PSP bude podle krtka z Ars Technica na E3 představena. Bude se totiž prodávat normálně vedle současných modelů PSP, které asi čeká sleva. Launch PSP Go asi přijde nedlouho po oznámení na E3, nejpozději na podzim a bude doprovázen údajně pěknou řádkou nových her.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama